Printplaten Wageningen

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Technische ontwikkelingen vragen om aandacht

De printplaten in Wageningen en over de hele wereld behoren al lang niet meer tot de generatie printplaten waar sprake was van een handgeplakte lay-out. Bent u tegenwoordig, bijvoorbeeld, student aan de universiteit van Wageningen, dan is het wellicht niet eens voor te stellen dat er ooit op die manier werd gewerkt. Toch is het nog maar ruim veertig jaar geleden dat we in Bilthoven begonnen met het fabriceren van printplaten. Sindsdien is er veel veranderd, maar onze gedrevenheid en expertise zijn gebleven. Technische ontwikkelingen en ruimere mogelijkheden om een printplaat te laten maken, zijn voor ons de aanleiding om ons totale niveau van dienstverlening op het gebied van printplaat ontwerpen, pcb-design, pcb assemblage en alles wat met printplaten te maken heeft, op een voortdurend hoog niveau te houden.

Printplaten in Wageningen. Een voorbeeld uit de praktijk

Bij een bedrijf in Wageningen was de engineer van een bedrijf klaar met de voorbereiding van een printontwerp. De meest kritische stappen werden vervolgens op locatie in Wageningen gezet. De printontwerper bracht tijdens de klus in Wageningen zijn uitgebreide kennis op het gebied van pcb-technologie in en vanuit een uitstekende samenwerking werd een optimaal functionerend pcb-ontwerp gemaakt.

Om een snelle en praktische samenwerking mogelijk te maken, neemt onze ontwerper een mobiel werkstation mee, zoals in het voorbeeld, naar Wageningen. Het werkstation is volledig geschikt gemaakt om op locatie samen te kunnen werken om een printplaat te laten maken, het pcb-design te doen en de pcb assemblage voor te bereiden. Het ontwerp van een prototype board en het uitwerken van de specificaties is daarbij een aanvullende mogelijkheid die wij, naast onze andere dienstverlening, aanbieden.

Waarom kiezen voor onze printplaten?

De kenmerkende meerwaarde van El-Contronic:

  • Veel ervaring en actuele kennis van zaken
  • Assemblage volgens de meest logische stappen
  • pcb-design van hoge kwaliteit
  • Printplaat ontwerpen in optimale samenwerking
  • Printplaten laten maken bij u op locatie

Wij kiezen altijd de meest logische weg. Daarbij komen we op locatie voor een perfectie samenwerking met uw engineers en andere medewerkers van uw bedrijf of organisatie. Evengoed werken we op afstand als dat beter uitkomt. Uiteindelijk zijn we volkomen flexibel en verrichten we onze onze dienstverleningen op de manier die het beste bij u past.

Komen uw printplaten in Wageningen binnenkort ook van El-Contronic?

Voor meer informatie over onze aanpak en uw specifieke vragen neemt u contact op met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504. Wij zijn uw ideale leverancier van printplaten in Wageningen.

    Contactformulier


    Translate »