Pcb-design

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Wat vroeger normaal was

Pcb-design is allang niet meer wat vroeger vanuit een handgetekende lay-out ontstond. Toch is het eigenlijk helemaal nog niet zo lang geleden dat we bij El-Contronic de beschikking kregen over een PCB-CAD-system, waarmee we een automatische lay-out konden routen. In de jaren ’80 waren we zelfs het eerste bedrijf in Nederland dat voor de software router voor het ontvlechten van de printlay-out konden zorgen. Het achterhalen en praktisch toepassen van de parameters gaf ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van onze toenmalige concullega‘s. De handgetekende lay-out zijn we niet vergeten; pcb-design is namelijk van veel factoren afhankelijk en soms is het dan handig dat een verouderde techniek en toepassing nog ergens in het achterhoofd van de ontwerper rondzweeft. Onze designers zijn daarnaast stuk voor stuk mensen die graag met hun vak bezig zijn en het plezier in het werk ook vinden door slimme ontwerpen te bedenken en hier succesvol mee te zijn.

Over pcb-design

Geen enkele schakeling in pcb-design is hetzelfde. Iedere applicatie kent daarnaast specifieke eigenschappen en voorwaarden in de kantlijn, waardoor iedere situatie vraagt om een eigen aanpak. Onze ontwerpers denken met u mee, vanaf de eerste bespreking tot en met de evaluatie van het prototype. Alles gebeurt samen met u en/of uw engineer, omdat wij vinden dat dit tot de beste resultaten leidt. We brengen tijdens dit proces van twee kanten de expertise in.

Expertise in pcb-design

Een van de specialismen van El-Contronic is de expertise in pcb-design. Waar kunt u dan zoal aan denken?

  • Alle mogelijke geprinte circuit boards
  • Enkelzijdige printplaten
  • Complexe multilagen printen
  • Flex rigid printen
  • Conventionele insteek- en Surface Mount techniek

Kies ook voor de expertise in pcb-design van El-Contronic

Bent u wellicht niet zo ervaren met pcb-design of heeft u precies die ondersteuning nodig die moet leiden tot het perfecte plaatje in pcb-design? Neem dan eens vrijblijvend contact op met El-Contronic. Wij weten zeker dat we voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden. Mogen we u tot onze volgende klant rekenen? Dan maken wij onze beloftes voortdurend waar en houden u op de hoogte van het volledige proces. Uw wensen en eisen zijn voor ons leidend bij de totstandkoming van de hoge graad aan kwaliteit en service in de dienstverlening die wij nastreven. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504. Een e-mail kunt u sturen naar elsales@el-contronic.nl. Wij zorgen voor een optimaal resultaat in pcb-design.

    Contactformulier


    Translate »