Prototype board

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

De voortgang van een project

Een prototype board geleverd krijgen is voor de meeste ontwerpers een mooi moment. Het board kan worden getest en zorgt ervoor dat het project nieuwe impulsen krijgt. Het spannende moment als het prototype voor de eerste keer wordt ingeschakeld is voor veel ontwerpers een moment om naar uit te kijken, maar zeker ook bij de evaluatie van het project, is het een onderwerp dat terugkomt. Bij El-Contronic begrijpen we het belang van het leveren van een goed prototype. Wij doen er dan ook alles aan om uw board volledig volgens specificaties te leveren. Snel, betrouwbaar en voordeliger; dat is immers waar we bij iedere opdracht voor gaan.

Wat is een prototype board?

Een board dat wordt gebruikt om de functionaliteiten van de hardwaren en de aansturing te testen noemen we een prototype. Het prototype is niet bedoeld voor volledig operationeel gebruik of inzetbaarheid bij essentiële taken. Wel komen de prototypes die we vanuit El-Contronic leveren soms akelig dicht in de buurt van het uiteindelijke board. Daar genieten we van dan, omdat het betekent dat het ontwerp goed was en al heel veek van de wensen dekt. De betrouwbaarheid via onze leveranciers garanderen we vooraf. Helemaal mooi vinden we het als een van onze ontwerpers bij u op locatie is geweest voor het ontwerp en dat daar dan juist die goede specificatie uit is voortgekomen.

De onderscheidende waarden van El-Contronic

We gaan als El-Contronic inmiddels ruim veertig jaar in deze wereld mee. Daarbij hebben we alle ontwikkelingen die relevant zijn binnen hardware technologie op de voet gevolgd. Door onze kennis te combineren met de wensen van onze klanten bieden we, onder meer, de volgende kenmerkende waarden:

  • Gebruik van een groot internationaal betrouwbaar netwerk van leveranciers
  • Mobiele werkstations die direct bij u op locatie inzetbaar zijn
  • Veel kennis en ervaring bij onze ontwerpers en medewerkers
  • Kwaliteit voor de laagste prijs
  • Een optimale balans tussen snelheid en kwaliteit

Kies ook voor El-Contronic als leverancier van uw prototype board

Zoek niet langer naar de perfecte leverancier van het board voor uw prototype uitvoering en ben met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504 voor het beste totaalpakket. Een e-mail met uw vragen kunt u natuurlijk ook sturen aan elsales@el-contronic.nl. Wij zijn uw ideale leverancier die zorgt voor snelle en betrouwbare levering van uw voordelige prototype board.

    Contactformulier


    Translate »