Pcb assemblage

Alle delen van het proces in goede handen

Pcb assemblage is een belangrijk onderdeel van het proces rondom de ontwikkeling en uiteindelijk toepassing van uw pcb. Bij El-Contronic zijn we gespecialiseerd in pcb en het assembleren van pcb, prototype, Null serie en dat doen we kleinschalig en voor grote producties. Wij zijn specialist, niet alleen voor de pcb, maar voor het gehele proces dat uiteindelijk leidt tot een perfect passend eindproduct. Zowel functioneel als betrouwbaar, daar moeten onze producten aan voldoen. Daarnaast doen we uiteraard ons best om de pcb of een van onze andere producten zo voordelig mogelijk bij u te krijgen.

Perfecte assemblage zorgt voor veel besparing in tijd en geld

Wij maken gebruik van een betrouwbaar netwerk aan wereldwijde leveranciers. In combinatie met onze jarenlange ervaring en gedegen expertise, zorgt dit voor snelheid en betrouwbaarheid in levering. Dat scheelt u als klant dan weer tijd en geld. Dit kunt u natuurlijk uitstekend besteden aan andere delen van uw project. Neem gewoon eens contact met ons op, zodat we kunnen bespreken op welke manier wij ook bij u efficiënt voor ondersteuning tijdens een project of opdracht kunnen zorgen.

Pcb Assemblage in de ogen van El-Contronic

Wij vinden het belangrijk om u een complete dienstverlening te kunnen bieden. Daarbij zijn voor ons snelheid, kwaliteit en prijs de belangrijkste onderwerpen. Daar houden we bij ons advies aan u voortdurend rekening mee. Dat doen wij, onder meer, bij:

 • De inkoop van verschillende onderdelen
 • De SMD assemblage
 • Through-Hole assemblage
 • Dubbelzijdige SMD assemblage
 • De mix van beide voorgenoemde assemblages

Verder bieden we u in het kader van de ondersteuning van de assemblage:

 • Functionele testen uitvoeren
 • Bedrading en kastmontage als onderdeel van de eindassemblage
 • Het aanbrengen van coating, ingieten en loodvrij solderen
 • Het assembleren van prototypes
 • Seriematige productie

De werkzaamheden, voor zover deze bij ons op locatie in Bilthoven gebeuren, worden uitgevoerd in een ESD-veilige werkplaats. Hier worden, onder meer, de werkzaamheden op het gebied van verpakking en verzending geregeld.

Geef ook ons de zorg over uw pcb assemblage en profiteer

Neem contact op met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504 voor advies en een prijsopgave op het gebied van assemblage. Waar het gaat om pcb’s, printplaten, prototypes of, bijvoorbeeld, een Null-serie productie, zijn wij uw specialist. Wilt u liever eerst een e-mail sturen, waarin u uw vraag kunt toelichten en eventueel alvast van extra documentatie kunt voorzien? Mail dan naar elsales@el-contronic.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Kies ook voor El-Contronic als uw leverancier van pcb assemblage.

  Contactformulier


  Translate »