Printplaat ontwerpen

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

De geschiedenis van El-Contronic

Een printplaat ontwerpen is een onderdeel dat we vanaf het begin van de start van ons bedrijf in Bilthoven hebben gedaan. We gaan dan zelfs terug naar 1972 toen we de ontwerpen van de printplaat nog met hand geplakte lay-outs deden. Ontwerpen zit ons in het bloed en daarbij zijn we vooruitstrevend.

Dat mag wel blijken uit het feit dat we in de jaren tachtig van de vorige eeuw de eersten waren die een PCB-CAD-systeem aanschaften. Met dit systeem waren we in staat om een lay-out automatisch te routen. Hier bedoelen we mee dat een software router, volgens bepaalde parameters de printlay-out ontvlecht. In 1984 ontwikkelden we ons mobiele concept. Hierdoor waren we in staat om binnen een week na het ingeven van de lay-out bij de klant voor een (proef) printplaat te zorgen. Met de introductie van goedkope pc-ontwerppakketten veranderde voor ons de markt en zijn we ons meer en meer gaan toeleggen op de import van de printplaat en andere componenten vanuit de hele wereld.

Hoe pakken we een ontwerpen aan bij El-Contronic?

Het ontwerpen van de printplaat is een kwestie van afstemming tussen uw engineer en onze specialisten. Dat doen we bij u op locatie met behulp van onze mobiele toepassing, zodat u optimaal profiteert van alles dichtbij en direct bruikbaar. Door te kiezen voor het ontwerpen op uw locatie is iedereen altijd verzekerd van de tools die direct nodig zijn om de ontwerpen te kunnen realiseren. Zo komen we samen tot een optimale start om uw uiteindelijke printplaat tot succesvolle inzet te kunnen brengen. Aan de basis ligt daarom voor ons de formule om te voldoen aan de vraag om kwaliteit, snelheid en een lage prijs.

Samen met onze partners over de hele wereld zorgen we voor uw printplaat

Dat doen we door:

  • Nauwkeurige controle van gegeven
  • Toetsing op haalbaarheid en IPC normering
  • Selectie beste leverancier
  • Douaneformaliteiten en transport levering
  • Nauwkeurige inspectie en eventueel eindassemblage

Laat El-Contronic ook uw printplaat ontwerpen

Kies ook voor de betrouwbare service in dienstverlening van El-Contronic. Wilt u meer informatie of direct een afspraak plannen met een van onze specialisten? Bel ons dan via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of stuur uw bericht via e-mail aan elsales@el-contronic.nl. Hebben we u kunnen overtuigen van onze onderscheidende kwaliteit, snelheid en lage prijs? Kies dan ook voor El-Contronic om uw printplaat (mede) te ontwerpen.

    Contactformulier


    Translate ยป