Assemblage

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Van ontwerp tot levering

Assemblage van printplaten en aanverwante producten is een onderwerp dat zorg en aandacht verdient. Assemblage is een van de onderwerpen waar El-Contronic in gespecialiseerd is. Wij hebben de juiste contacten met bedrijven over de gehele wereld. Dat zorgt voor optimale dienstverlening, waardoor u verzekerd bent van de beste service en de effectiefste manier van werken; van beginstadium tot uiteindelijke oplevering: El-Contronic staat voor u klaar.

Goede assemblage zorgt voor besparing in tijd en geld

In de gehele keten neemt de assemblage een belangrijke rol in. Immers, als de assemblage niet zorgvuldig is of niet volledig aan de opgegeven specificaties voldoet, dan ontstaan er problemen die veel tijd en geld kosten. Kies daarom voor een specialist in assemblage, zoals El-Contronic, om ervan verzekerd te zijn dat het assembleren ook precies zo wordt uitgevoerd als u voor ogen had. Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij het opstellen van de specificaties. Het komt vaak voor dat hier specificaties voorkomen die u zelf nog niet had bedacht of die zo vanzelfsprekend lijken te zijn dat ze vergeten worden. Bespaar uzelf dus ook tijd en geld en schakel ons in voor de snelste en meest effectieve aanpak.

Wat doet El-Contronic op het gebied van assemblage?

Wij leveren volledige ondersteuning bij alles wat bij het assembleren komt kijken. Denk hierbij aan:

 • Inkoop van de componenten
 • SMD-assemblage
 • Dubbelzijdige SMD-assemblage en Through-Hole-assemblage
 • SMD- en Through-Hole mix
 • Loodvrij solderen en lijm- en pasta dispensing

Verder kunt u denken aan:

 • Uitvoeren van functionele testen
 • Eindassemblage, zoals bedrading en kastmontage
 • Coating en ingieten van uw product
 • Prototype-assemblage
 • Serieproductie

Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor verpakking en verzending en hebben wij de beschikking over een ESD veilige werkplaats. Al onze diensten en producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Verder zijn wij voortdurend bezig om de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog peil te houden en -waar mogelijk- vernieuwingen en verdere verbeteringen aan te brengen.

Laat ons ook de assemblage verzorgen

El-Contronic is specialist op het gebied van assemblage van prints voor toepassingen in verschillende types computers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of stuur een e-mail naar elsales@el-ontronic.nl. Wij geven u direct telefonisch antwoord of nemen contact met u op om u verder te helpen met een van onze specialisaties, bijvoorbeeld assemblage.

  Contactformulier


  Translate »