Printplaten Utrecht

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Ruime kennis en ervaring met printontwerp

De printplaten in Utrecht komen voor een flink deel van El-Contronic. Al meer dan 40 jaar zijn wij een bekend gezicht in de regio Utrecht en ver daarbuiten op het gebied van pcb-designpcb assemblage en kent u ons wellicht van toen u uw printplaat heeft laten maken. Bij ons kunt u terecht voor uw printplaat ontwerpen, de ontwikkeling van uw prototype board en de assemblage. Kent u ons nog niet? Dan is het wellicht de hoogste tijd voor een kennismaking. U vindt onze contactgegevens onderaan de pagina.

Onze kennis en ervaring met printplaten, leverbaar in Utrecht en elders

El-Contronic heeft contacten over de hele wereld en selecteert de meest geschikte partner voor iedere opdracht die met printplaten te maken heeft. We begeleiden daarbij het volledige proces: Van prototype board tot Null-series en van kleine printplaten tot high-density complexe printplaten. Na ontvangst van uw opdracht uit Utrecht of elders, verzorgen wij de controle van alle relevante gegevens op volledigheid en produceerbaarheid.

We toetsen de printplaatgegevens op IPC-normen en regelen de communicatie met de gekozen leverancier. Tijdens het proces bewaken we de voortgang en regelen het vervoer en de douaneformaliteiten. Met onze inspectie van de ontvangen zending nemen we u veel werk, in Utrecht of elders, uit handen. Zo besparen we u tijd en geld.

De historie van El-Contronic

Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in de regio Utrecht en vinden onze partners over de hele wereld. Wij zijn altijd in de buurt van Utrecht gevestigd geweest. Onze hoogtepunten en ontwikkeling:

  • 1972: Oprichting in Bilthoven
  • Jaren ’80: Eerste in Nederland met een PCB-CAD systeem
  • 1977: Verhuizing naar IJsselstein, provincie Utrecht
  • 1984: Ontwikkeling mobiel concept voor snellere postprocessing
  • Jaren ’90 Import van printplaten uit het buitenland

Door de succesvolle import van printplaten uit, met name China en Taiwan, besloten we in 2012 de eigen fabriek in 2012 te sluiten. We kiezen daarmee in uw belang voor de meest efficiënte weg. Zo houden we uw prijzen laag en onze dienstverlening optimaal.

Uw leverancier van printplaten in Utrecht? El Contronic

El-Contronic beschikt over de vereiste kennis en ervaring om uw printplaten snel en zorgvuldig te leveren. Wij beheersen het volledige proces; van pcb-design tot pcb assemblage en van printplaat ontwerpen tot prototype board. Meer informatie nodig? Bel met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of stuur een e-mail aan elsales@el-contronic.nl. Wij zijn uw leverancier van printplaten in Utrecht.

    Contactformulier


    Translate »