Printplaten Hengelo

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Stormachtige ontwikkelingen door de tijd heen

Printplaten zijn ook in Hengelo gemeengoed bij bedrijven en particulieren. Het belang van printplaten bij het gebruik in computers of computergestuurde apparaten is groot. Zonder printplaat werken de meeste apparaten namelijk in het geheel niet. De ontwikkelingen blijven zich in rap tempo opvolgen en El-Contronic blijft hierbij voortdurend scherp. Op die manier zijn we met onze kennis, ervaring en bewezen betrouwbaarheid altijd in staat om u als klant op het gebied van printplaten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Over El-Contronic

El-Contronic begon in Bilthoven, een slordige 100 kilometer verwijderd van Hengelo, met de fabricage van de eerste, maar toen al vooruitstrevende, printplaten. Aansluitend deden we de assemblage. We hebben het nu over het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw. Wellicht kent u in Hengelo ook nog de tijd van het ontwerpen van handgeplakte lay-outs. Wij maakten destijds al deze ontwerpen. Als eerste in Nederland schaften we een PCB-CAD-systeem aan en daarmee waren we de eersten in Nederland.

Een andere mijlpaal was voor ons en onze klanten de ontwikkeling in 1984 van een mobiel concept. Met dit concept werd het mogelijk om al na 1 dag de postprocessing bij de klant te laten plaatsvinden. Door het succes waren er binnen een jaar vijf mobiele werkstations dagelijks onderweg, onder andere in Hengelo.

Wat mogen we voor u in Hengelo betekenen?

Om uw een overzicht te geven van de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van printplaten in Hengelo, tonen we u graag een kort overzicht van onze belangrijkste activiteiten:

Overigens beperken we ons bij onze bedrijfsactiviteiten natuurlijk niet tot Hengelo alleen. Wij leveren onze printplaten en andere producten, zoals prototype board of Null-series door heel Nederland en ook internationaal.

Profiteer van onze kennis en ervaring met printplaten in Hengelo

Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak zijn we niet alleen de overgebleven pioniers uit de jaren zeventig van de vorige eeuw, maar zijn we in die tijd voortdurend meegegaan met de nieuwste ontwikkelingen. Met deze mix aan kennis en ervaring zijn we de ideale partij om te zorgen voor een optimale levering en assemblage van uw printplaten. Meer weten? Bel El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of stuur een e-mail met uw vragen naar elsales@el-contronic.nl. Bestel nu ook uw printplaten in Hengelo bij El-Contronic.

    Contactformulier


    Translate »