Printplaten Groningen

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Slim inkopen in het buitenland

De printplaten die in Groningen worden gebruikt komen veelal uit het buitenland. Dat is natuurlijk niet uitsluitend in Groningen zo, want door heel Nederland wordt het aantal printplaten, dat ook in Nederland is geproduceerd, steeds minder in aantal. De productiemogelijkheden in China en Taiwan zijn hard gegroeid, alsmede het niveau dat men heeft weten te maken op het gebied van kwaliteit. El-Contronic levert inmiddels printplaten die alleen nog maar in het buitenland worden gefabriceerd. Wij gebruiken intussen onze goede contacten met tal van bedrijven om de printplaat te laten maken, het prototype board te maken en de assemblage te verzorgen. Zo maakt iedereen slim gebruik van de eigen expertise en mogelijkheden. Daar profiteert u in Groningen en elders dan weer van.

De printplaten in Groningen en elders door de tijd heen

In Groningen was het, net als in de rest van Nederland, begin jaren zeventig heel normaal om te werken met een hand geplakte lay-out. Wat voor een doorsnee student in Groningen nu de gewoonste zaak van de wereld is; het maken van een lay-out met een verfijnd software programma, dat was in de beginperiode van El-Contronic volledig onmogelijk. Pas in de jaren’80 waren we in de gelegenheid om de eerste automatische lay-out routing in Nederland te realiseren. Met de introductie van deze mogelijkheid waren we de eerste in Nederland en ergens de eerste mee zijn, daar zijn we scherp op. Zo kunnen wij onze klanten voortdurend blijven voorzien van de best mogelijke dienstverlening op het gebied van printplaten.

Waarom de keuze in Groningen ook op El-Contronic valt

De expertise en brok aan ervaring met printplaten geven bij klanten de doorslag om voor El-Contronic te kiezen. Wij verzorgen voor u:

Kies voor de printplaten in Groningen van El-Contronic

Wij geven u maximale inzet en ondersteuning bij alles wat komt kijken bij de ontwikkelingen en uiteindelijke realisatie van printplaten. Voor meer informatie over onze dienstverlening belt u met nummer +31(0)30-2291504 of stuurt u een e-mail aan elsales@el-contronic.nl. Wij zijn u graag van dienst met onze dienstverlening op het gebied van printplaten in Groningen en elders.

    Contactformulier


    Translate »