Printplaten Eindhoven

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Zelf maken of importeren?

Printplaten zijn in Eindhoven, maar ook op tal van andere plaatsen, een bekend fenomeen. In het bedrijfsleven en bij tal van scholen worden in Eindhoven printplaten gebruikt voor vele toepassingen in computers en als hardware toevoeging. Door de toename in de jaren negentig van goedkope pc-ontwerppakketten en de sterk verbeterde capaciteit en kwaliteit van print platen in het buitenland, bijvoorbeeld in China en Taiwan, werd het steeds minder rendabel om deze producten in Nederland te produceren. De keuze tussen zelf maken of importeren is voor El-Contronic snel gemaakt: Wij sloten in 2012 onze eigen productiecapaciteit om de productie volledig in het buitenland uit te laten voeren. Daarbij hebben wij gezorgd voor de borging van onze specifieke expertise en bewijzen dat dagelijks aan onze klanten met een constant hoog niveau aan dienstverlening.

El-Contronic voor printplaten en meer

Wellicht kent u ons in Eindhoven al. Wij zijn namelijk al meer dan 40 jaar specialisten in de assemblage van print platen, assemblage en printplaat ontwerpen. Lees meer over onze achtergrond en de manier waarop wij onze kennis en ervaring hebben opgebouwd via de website. Door de jaren heen zijn wij ons blijven onderscheiden met een vooruitstrevende aanpak, waarbij we op een aantal fronten de eersten in Nederland waren.

Wat gaat er vooraf aan de levering van printplaten in Eindhoven?

Nadat we de opdracht voor de levering en van printplaten van u hebben ontvangen gaan we aan de slag om deze zo snel en efficiënt mogelijk tot uitvoering te brengen. Hierbij doorlopen we de volgende stappen:

  • Controle van de gegevens op volledigheid en uitvoerbaarheid
  • Vergelijking met geldende richtlijnen
  • Selectie van de leverancier om te printplaat te laten maken
  • Pcb assemblage en transport
  • Afhandeling douaneformaliteiten en levering printplaten aan klant

Elk deel van dit proces vraagt eigen specifieke ervaring en vaardigheid om tot de beste oplossing te komen. Wij garanderen u, in Eindhoven en op andere locaties, dat we beschikken over deze vereiste kennis en ervaring. Zo profiteert u in Eindhoven of elders optimaal van onze expertise en heeft u binnen de kortst mogelijke tijd uw printplaat, prototype board en Null-series in huis, op kantoor of school in Eindhoven.

In El-Contronic vindt u uw partner in printplaten in Eindhoven

Wilt u meer weten over ons complete aanbod in printplaten, pcb-design en pcb assemblage? Neem dan contact op met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of stuur een e-mail naar elsales@el-contronic.nl.Wij zijn uw deskundige en betrouwbare partner op het gebied van printplaten in eindhoven.

    Contactformulier


    Translate »