Printplaten Dordrecht

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Ervaring geeft de doorslag bij beoogde doelstellingen

De printplaten die we in Dordrecht leveren zijn volstrekt anders dan de printplaten van 40 jaar geleden. Het lijkt bijna ondenkbaar dat we lay-outs nog handmatig hebben geschreven. Toch is dat het geval. In onze beginperiode deden we dit. Het meenemen van deze ervaring en andere ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt, brengt ons wel op het hoge niveau aan kwaliteit dat we thans te bieden hebben. Ontwerpers in Dordrecht en op vele andere plaatsen maken gebruik van onze expertise en persoonlijke ondersteuning om te komen tot de best mogelijke printplaten, assemblageprototype board en pcb-design in Dordrecht en elders.

Een greep uit onze geschiedenis als printplaten specialist

We richtten El-Contronic op in 1972 en gingen vanuit Bilthoven aan de slag. De handgeplakte lay-outs maakten al snel plaats voor PCB-CAD-systemen en in de jaren ’80 waren we de eersten in Nederland die een lay-out automatisch konden routen. Door het succes werd een groter bedrijfspand noodzakelijk. Het pand in IJsselstein werd binnen vijf jaar al weer te klein en we verhuisden terug naar Bilthoven. Ditmaal naar een groter pand. We ontwikkelden een mobiel concept, waarmee onze engineers op locatie konden werken. Optimale dienstverlening, grondige expertise en een vooruitziende visie hebben onze dienstverlening op een hoog niveau gebracht. Dit hoge niveau willen we ook voortdurend vasthouden en waar mogelijk nog verder professionaliseren. In uw belang benutten we daarom iedere kans op verdere kwaliteitsverbetering.

Wat doet E-Contronic, naast printplaten in Dordrecht, nog meer?

Wij beperken ons bij onze dienstverlening niet uitsluitend tot Dordrecht. Behalve in Dordrecht komen we nog op tal van andere plaatsen in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij leveren u de volgende dienstverlening:

Heeft u andere wensen die iets met printplaten te maken hebben? Benader ons dan ook met uw vraag. Wij helpen u in Dordrecht en elders dan graag verder met advies of onze persoonlijke ondersteuning op locatie.

Kies ook voor El-Contronic als leverancier van printplaten in Dordrecht

Met onze ruime ervaring en specialistische kennis zijn wij een uitstekende partij voor pcb-design, pcb assemblage, printplaat ontwerpen en printplaat laten maken. Wil u meer weten over onze aanpak en de manier waarop we uw project kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504. Wij bieden waar voor uw geld. Neem daarom ook contact met ons op voor uw printplaten in Dordrecht.

    Contactformulier


    Translate »