Printplaten Den Bosch

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Ontwikkelingen op het gebied van prints

De tijd dat de printplaten in Den Bosch in Nederland werden gefabriceerd ligt grotendeels achter ons. De huidige printplaat wordt merendeels in Azië gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Eisen die voorheen alleen in de VS en Europa konden worden waargemaakt. De inhaalslag heeft geleid tot andere keuzes bij producenten. Binnen het totale concept van optimale kwaliteit in dienstverlening, heeft ook El-Contronic in 2012 de keuze gemaakt om de eigen productiecapaciteit in printplaten te stoppen en zich verder te specialiseren in de import en assemblage van pcb-producten.

Printplaten in Den Bosch

In Den Bosch komen onze designers met mobiele werkstations om uw engineers maximaal te ondersteunen tijdens de ontwikkeling van het proces. We leggen onze beider expertise bij elkaar en komen zo samen tot het gewenste eindresultaat. Deze samenwerking wordt standaard door iedereen als zeer positief ervaren en niet voor niets waren we de eersten in Nederland die het mogelijk maakten om binnen een dag over te kunnen gaan tot postprocessing. De juiste expertise koppelen aan de juiste snelheid van actie en daarmee komen tot een optimaal eindresultaat is ons voortdurende doel bij de dienstverlening.

Wat doet El-Contronic in Den Bosch op locatie?

In Den Bosch en op andere plaatsen komen onze pcb-design ontwerpers en specialisten met mobiele werkstations om optimaal samen te kunnen werken. U kunt rekenen op onze kennis, ervaring en inzicht op het gebied van:

Printplaten zijn ons specialisme en we helpen u verder bij iedere stap die u in het proces te maken heeft: Van uw idee op het gebied van printplaten tot de uiteindelijke realisatie en levering van het eindproduct.

De beste leverancier van printplaten in Den Bosch? El-Contronic!

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van printplaten zorgen we voor een gerenommeerde vorm van dienstverlening in Den Bosch en elders. Daarbij kunnen we natuurlijk niet achteroverleunen en zeggen dat we ervaring hebben. We blijven daarnaast namelijk ook volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, scholen onze medewerkers bij en passen de mogelijkheden in uw belang ook direct toe. Zo blijven we een constant hoog niveau houden in Den Bosch en elders bij onze klanten. Wil u meer weten of heeft u een specifieke vraag op het gebied van printplaten? Bel dan met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504. El-Contronic is door heel Nederland de specialist op het gebied van printplaten, ook bij u in Den Bosch.

    Contactformulier


    Translate »