Printplaten Bilthoven

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

All around the world

Printplaten vanuit de basis in Bilthoven zijn lang niet altijd ook fysiek bij El-Contronic in Bilthoven gemaakt. Voor de assemblage kiezen we altijd voor de meest geschikte partij en die kan zich overal in de wereld bevinden. We zorgen er dan vanuit Bilthoven stelselmatig voor, dat de beste oplossing wordt gekozen. Een printplaat ontwerpen behoort tot een van onze specialismen, waarbij we kunnen bogen op meer dan 40 jaar ervaring. In de loop van de tijd zijn we voortdurend van actuele ontwikkelingen op de hoogte gebleven. We bieden u daarom de garantie dat u altijd verzekerd bent van de nieuwste techniek, de beste assemblage en een optimaal pcb-design.

Printplaten ontwerpen

Een printplaat ontwerpen is niet zomaar gedaan en vraagt om veel expertise. De printplaten die El-Contronic in de huidige tijd ontwerpt, wijken sterk af van datgene wat we in onze beginjaren deden. We beheersen daarbij wel alle denkbare technieken: Van een enkelzijdige printplaat tot complexe multilagen printen en flex-rigid printen. Het ontwerp van en prototype board vormt voor ons geen probleem. Aangezien geen enkele schakeling hetzelfde is, vraagt dit iedere keer opnieuw om een eigen aanpak. Die unieke aanpak volgen wij: van prototype board tot pcb assemblage en alles wat u in dit proces maar kunt bedenken.

Printplaten uit Bilthoven? Wat doen we na ontvangst van de opdracht?

Heeft u eenmaal uw opdracht bij El-Contronic in Bilthoven geplaatst, dan gaan wij op de volgende manier verder:

 • Controle van aangeleverde gegevens
 • Toetsing op volledigheid en productiemogelijkheden
 • Gegevens van de printplaten toetsen op IPC-normen
 • Selectie van de meest geschikte leverancier
 • Bewaking voortgang
 • Transport en douaneformaliteiten
 • Inspectie van de printplaten

We zijn ervan overtuigd dat we u hiermee, vanuit Bilthoven, veel tijd en werk besparen. Door onze uitstekende contacten met leveranciers over de hele wereld zijn we in staat om u de meest geschikte kwaliteit printplaten te leveren en daarbij een betrouwbare levertijd te indiceren.

Kies ook voor El-Contronic als leverancier van uw printplaten in Bilthoven

Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij als geen ander thuis in de wereld van printplaten. Waar het gaat om het ontwerp, een printplaat laten maken en pcb-design zijn wij uw specialist. Neem contact met ons op voor een gedegen advies en een perfect eindproduct. Wij zijn gevestigd in Bilthoven en werken voor zowel nationale als internationale klanten. El-Contronic is bereikbaar via telefoonnummer +31(0)30-2291504. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor het e-mailadres elsales@el-contronic.nl. Wij zijn uw deskundige en betrouwbare partner als het gaat om printplaten in Bilthoven en elders.

  Contactformulier


  Translate ยป