Printplaat

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Maken we nog printplaten in Nederland?

De printplaat wordt nog maar op hele kleine schaal direct in Nederland geproduceerd. In de afgelopen 20 jaar hebben producenten in Azië een enorme groeispurt gemaakt en zijn nu in staat om dezelfde (en soms nog betere) kwaliteit te leveren als voorheen de fabrikanten in Nederland, Europa en de VS. El-Contronic had tot 2012 een eigen fabriek om uw printplaat te maken. Het succes dat wij echter hadden met de import van de printplaat en aanverwante producten vanuit China, Taiwan en andere landen, leidde tot de beslissing om onze klanten volledig van dienst te zijn met de expertise en dit verder te specialiseren. Tenslotte willen wij volledig tevreden klanten die geheel tevreden zijn met de door ons geleverde kwaliteit printplaat, andere producten en onze hoge standaard in kwaliteit als dienstverlener.

Wat doe El-Contronic na de opdracht voor de productie van uw printplaat?

Wij beschikken over een netwerk aan partners over de gehele wereld. Daarmee bereiken we het hoge niveau aan dienstverlening dat we in uw belang nastreven. Wij vinden daarmee de juist oplossing voor uw printplaten en begeleiden het proces: van offerte tot aflevering bij u. Dat doen we ook voor prototype, Null-series en bij grote oplages. Natuurlijk kunt u terecht voor simpele, kleine printplaten, maar ook voor high-density complexe printplaten. Na ontvangst van de opdracht controleren we de ontvangen gegevens.

Aansluitend toetsen we op volledigheid en de mogelijkheden tot productie. De IPC-normen worden getoetst en en er volgt communicatie met de gekozen leverancier. Aansluitend bewaken we de voortgang en regelen de douaneformaliteiten en regelen het transport. Bij de inspectie van de eindinspectie van de printplaten nemen we u veel werk uit handen. Door de toepassing van de procedures die aan de praktijk getoetst zijn, kunnen we betrouwbaarheid en snelheid garanderen.

Waarom zijn wij uw meest geschikte printplaat leverancier?

  • Veel ervaring
  • Actuele kennis van het gehele proces
  • Volledige controle tijdens ontwerp, productie, assemblage en levering
  • Uitgekiend wereldwijd netwerk van de beste printplaat producenten
  • Ondersteuning op maat door onze engineers en andere specialisten

Printplaat nodig? Kies voor El-Contronic

Met onze ruime ervaring en uitgekiende strategie om u van de beste vorm van dienstverlening te kunnen voorzien, zijn we ervan overtuigd ook u tot een optimaal tevreden klant te mogen rekenen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden? Neem dan contact op met El-Contronic via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of stuur een e-mail aan elsales@el-contronic.nl. Schakel ons in als betrouwbare partner voor de realisatie van uw printplaat.

    Contactformulier


    Translate »