Printplaat prototype

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Kwaliteitsproducten van El-Contronic

Bent u op zoek naar een specialist die een printplaat prototype kan maken dat aan al uw specificaties kan voldoen? Dan bent u bij El Contronic B.V. aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 40 jaar de expert op het gebied van printplaten. We zijn betrokken bij het gehele proces, van ontwerp tot uiteindelijke levering, waardoor we topkwaliteit kunnen garanderen. Ook het maken van een printplaat prototype is voor ons geen probleem. Bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Zo wordt het prototype gebruikt

Een printplaat (in het Engels ook wel printed circuit board, of PCB, genoemd) wordt gebruikt in elektronica om componenten heel precies te monteren. De specificaties van de componenten zijn volledig afhankelijk van het specifieke project. Het printplaat prototype wordt gebruikt wanneer de functionaliteiten en de hardware van een product getest moeten worden. Het is dus niet bedoeld om ook echt gebruikt te worden in de apparaten, maar alleen om ze te testen. Het is essentieel dat ze zo dicht mogelijk in de buurt komen van de PCB die uiteindelijk gebruikt wordt. De experts van El-Contronic beschikken over de nodige kennis om een kwalitatief hoogstaand printplaat prototype te maken, dat zeer dicht bij het uiteindelijke product komt.

Van ontwerp tot levering

U kunt ons overigens niet alleen inschakelen voor het maken van een printplaat prototype. U kunt het gehele proces in onze handen geven. Van het initiële ontwerp, dat we in samenwerking met u maken, tot de levering van het uiteindelijke PCB, wij staan voor u klaar. Hierbij staan kwaliteit en snelheid altijd voorop. Deze balans is dan ook optimaal.

Onze excellente service

El-Contronic is echter meer dan alleen topkwaliteit producten. Wij leveren namelijk ook excellente service. Bedrijven kiezen niet voor niets al meer dan 40 jaar voor El-Contronic, niet alleen voor het maken van een printplaat prototype, maar voor het gehele proces. Wij nemen u heel veel werk uit handen. Zo behoort tot onze service onder andere:

  • Het maken van een design dat aan uw specificaties voldoet. Hiervoor werkt onze ontwerper samen met uw engineer.
  • Het produceren van alle onderdelen. In ons grote, wereldwijde netwerk zitten de beste leveranciers die dat kunnen regelen. Wij kiezen de producent die het meest geschikt is voor uw project.
  • De assemblage van de printplaten.
  • Het controleren van het uiteindelijke product. Alle producten die we leveren voldoen namelijk aan de IPC-normen.
  • Dit alles voor een zeer scherpe prijs.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u een printplaat prototype van hoge kwaliteit laten maken? Neem dan contact op met El-Contronic! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 030-2291504 of door een mail te sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. maakt een printplaat prototype dat aan al uw specificaties voldoet!

    Contactformulier


    Translate »