Printplaat productie

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Profiteer van onze ervaring

De printplaat productie wilt u natuurlijk overlaten aan een specialist. Daarom schakelt u de experts van El-Contronic B.V. in. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het maken van de printplaten, van het ontwerp tot aan de assemblage. Zo kunnen we ook de topkwaliteit garanderen. Wilt u kunnen we voor uw project kunnen betekenen? Neem contact op, en we gaan samen met u aan de slag!

PCB voor elk project

Een printplaat, in het Engels ook wel printed circuit board (PCB) genoemd, wordt gebruikt in elektronica om componenten heel precies te monteren. Het is een plaat die voorzien wordt van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. De componenten die gebruikt worden, en hun werking, zijn volledig afhankelijk van het project. Daarom vraagt de printplaat productie telkens opnieuw weer een unieke werkwijze. El-Contronic kan in die werkwijze voorzien. Wij hebben namelijk de jarenlange ervaring om een PCB te maken die aan de specificaties voor uw project kan voldoen.

Printplaat productie door El-Contronic

Wanneer u de printplaat productie aan El-Contronic overlaat, kunt u niet alleen op onze expertise rekenen, maar ook op die van onze partners van over de hele wereld. Wij bieden de juiste oplossingen op het gebied van printplaten, en doen dit tevens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of het nu gaat om een prototype board, Null-series of een grote oplage, een simpele kleine printplaat of een high-density printplaat, bij El-Contronic is het geen probleem! Neem contact op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

Producten en service van topkwaliteit

El-Contronic levert niet alleen producten van topkwaliteit, maar we garanderen ook een excellente service! We verzorgen onder andere:

  • De controle van de gegevens die u aanlevert. Zo weten we zeker dat de gegevens compleet zijn, en dat de printplaat productie mogelijk is.
  • Toetsing volgens de IPC-normen.
  • De selectie van de meest geschikte leveranciers voor het maken van de onderdelen. Hierbij maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk
  • Het contact met de gekozen leverancier tijdens het gehele proces, van de controle van de voortgang tot de afspraken over het transport
  • De inspectie van de onderdelen die uiteindelijk geleverd worden.

Overigens kunt u ook het ontwerp van de printen en de assemblage aan ons overlaten. Wij nemen u veel werk uit handen!

Meer informatie over uw project

Wilt u El-Contronic inschakelen voor uw printplaat productie? Of meer informatie over wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op. Vul hier op de site het contactformulier in, bel ons via 030-2291504 of stuur een mail naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. is de specialist voor uw printplaat productie!

    Contactformulier


    Translate ยป