Printplaat producent

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Kwaliteit wordt gegarandeerd

Al meer dan 40 jaar gaat printplaat producent El-Contronic B.V. aan de slag met het ontwerpen, produceren, assembleren en leveren van printplaten van zeer hoge kwaliteit. Wat het project ook is, El-Contronic levert altijd een printplaat die aan de specificaties voldoet. Bent u op zoek naar een printplaat producent om met uw project aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op.

Geschikte printplaat voor elk project

Een printplaat is ook wel bekend onder de Engelse term ‘printed circuit board’ (PCB). Een PCB wordt gebruikt in elektronische apparaten. Bij het maken van een PCB wordt een plaat voorzien van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. De print kan dan gebruikt worden voor het heel precies monteren van componenten in elektronica. Per project verschilt het om welke componenten het gaat, en wat de werking ervan is. Daarom vergt ook elk project een andere, unieke aanpak. Doordat wij al jarenlang ervaring hebben als printplaat producent, weten we hoe we elk project op een creatieve manier aan kunnen pakken.

Volledige printplaat producent

Als volledige printplaat producent is El-Contronic betrokken bij het gehele proces van het maken van de PCB. Wij houden ons bezig met het ontwerp, de productie, de assemblage en natuurlijk de uiteindelijke levering van het product. U kunt dan ook flink wat werk aan ons uit handen geven:

 • Onze ontwerper gaat met uw engineer om tafel om een design te maken dat aan al uw specificaties voldoet.
 • We nemen contact op met de leveranciers uit ons wereldwijde netwerk om partners te vinden die de onderdelen kunnen maken die aan uw specificaties voldoen.
 • We houden het contact met alle leveranciers, om onder andere de voortgang en het transport in de gaten te houden.
 • Wanneer de onderdelen binnen zijn zorgen we als printplaat producent voor de assemblage.
 • We leveren het PCB zo snel mogelijk bij u.

Excellente service

Het is niet voor niets dat bedrijven al meer dan 40 jaar lang vertrouwen op de expertise van El-Contronic als printplaat producent. Naast de topkwaliteit van onze printen, leveren we namelijk ook zeer goede service. Denk hierbij onder andere aan:

 • De beste kwaliteit voor een lage prijs.
 • Een zeer goede balans tussen kwaliteit en snelheid, waardoor u uw PCB zo snel mogelijk ontvangt.
 • We houden het gehele proces rekening met alle IPC-normen.
 • We controleren de gegevens die we binnenkrijgen altijd grondig om te voorkomen dat ze onvolledig zijn, of dat de productie toch niet mogelijk blijkt te zijn.

Ontvang informatie over uw project

Wanneer u de hulp in wilt schakelen van printplaat producent El-Contronic voor uw project, neemt u contact met ons op door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-2291504 of een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat als printplaat producent ook met uw project aan de slag!

  Contactformulier


  Translate »