Printplaat ontwikkelaar

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Printplaten van hoge kwaliteit

El-Contronic B.V. is de ervaren, betrouwbare printplaat ontwikkelaar waar u naar op zoek bent. Al meer dan 40 jaar gaan wij aan de slag met het ontwerpen, produceren en assembleren van printplaten voor heel veel verschillende projecten. Bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact op te nemen!

Geschikte oplossing voor elk project

Een printplaat, ook wel bekend als ‘printed circuit board’ (PCB) in het Engels, is een plaat die voorzien is van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. De plaat wordt gebruikt om componenten heel precies te monteren in elektronica. Om welke componenten het precies gaat, is afhankelijk van het project zelf. Elk project vergt dan ook een unieke aanpak waarmee een printplaat ontwikkelaar rekening zal moeten houden. El-Contronic heeft de nodige (jarenlange) ervaring om een creatieve aanpak te bedenken voor elk project.

Volledige printplaat ontwikkelaar

El-Contronic is een volledige printplaat ontwikkelaar. Dat betekent dat u ons kunt inschakelen voor zowel het ontwerp van de PCB, als de productie daarvan en de assemblage en uiteindelijke levering van het product. Wij nemen u heel veel werk uit handen:

  • Onze ontwerper gaat met u om tafel om een design te maken dat aan al uw specificaties voldoet.
  • We nemen contact op met de leveranciers die de onderdelen kunnen maken die aan alle specificaties voldoen. Hierbij gebruiken we ons wereldwijde netwerk.
  • We houden contact met de leverancier en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Zo houden we contact over de voortgang en het transport.
  • Als de onderdelen binnen zijn zorgen we voor de assemblage.
  • We zorgen dat de printplaat zo snel mogelijk bij u geleverd wordt.

Profiteer van onze service

De kwaliteit is een van de redenen dat bedrijven al meer dan 40 jaar vertrouwen op El-Contronic als printplaat ontwikkelaar. Het is echter niet de enige reden. Bij ons profiteert u namelijk ook van excellente service. Zo hanteren we altijd een lage prijs voor onze diensten. Bovendien hebben we een zeer goede balans tussen snelheid en kwaliteit. Daardoor heeft u uw PCB zo snel mogelijk binnen. We werken altijd volgens de IPC-normen, en controleren naast de geleverde producten ook de gegevens die we binnenkrijgen altijd grondig.

Meer informatie over uw project

Wilt u de services van El-Contronic als printplaat ontwikkelaar inzetten? Neem dan contact met ons op. Vul hier op onze site het contactformulier in, bel ons op 030-2291504 of stuur een mail naar elsales@el-contronic.nl. Schakel El-Contronic B.V. in als printplaat ontwikkelaar voor uw project!

    Contactformulier


    Translate »