Printplaat etsen

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Specialist in printplaten

Wilt u een printplaat laten etsen door een specialist? Dan bent u bij El-Contronic B.V. aan het juiste adres! Wij gaan niet alleen aan de slag met het etsen van uw printplaat, maar kunnen het gehele proces van een printplaat maken van u overnemen. Van het ontwerpen tot aan de assemblage, El-Contronic gaat aan de slag. Bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Printplaten voor elk project

Een printplaat, ook wel bekend al printed circuit board (PCB) in het Engels, wordt gebruikt in elektronica om componenten heel precies te monteren. Het bestaat uit een plaat die voorzien wordt van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. De componenten die gebruikt worden, en de werking ervan, hangt volledig af van het project waarvoor de printplaat gebruikt wordt. Daardoor verdient het maken van elke printplaat ook een aparte aanpak. El-Contronic heeft de benodigde ervaring om het maken van de print op een unieke, creatieve manier aan te pakken.

Een printplaat etsen

Een onderdeel van het maken van een printplaat is het etsen. De elektronische schakelingen van de printplaat worden gemaakt door een dun laagje koper op een isolerende ondergrond te etsen, zodat er verbindingen overblijven tussen de verschillende elektrische onderdelen. De printplaat etsen gebeurt met ammoniumpersulfaat, ferrichloride of een mengsel van zoutzuur en waterstofperoxide.

De service van El-Contronic

El-Contronic gaat overigens niet alleen aan de slag met het etsen van uw printplaat. U kunt het gehele proces aan ons overlaten:

  • Onze ervaren ontwerper maakt een design in samenwerking met uw engineer. Zo voldoet de print aan al uw specificaties.
  • Voor de productie van de onderdelen maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk van leveranciers. Zo vinden we een producent die de producten kan leveren die aan de specificaties voorzien.
  • Wanneer we de onderdelen ontvangen hebben, verzorgen we de assemblage.
  • We controleren het uiteindelijke product. El-Contronic houdt zich namelijk streng aan de IPC-normen.
  • En dit alles doen we voor een zeer lage prijs.

Neem contact op

Wilt u een printplaat laten etsen door El-Contronic? Of wilt u het gehele proces van de PCB maken aan ons overlaten? Neem dan contact op. U kunt ons bereiken via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-2291504 of door een bericht te sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic is de specialist waar u uw printplaat laat etsen!

    Contactformulier


    Translate ยป