Printplaat design

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

El-Contronic levert kwaliteit

Wanneer u een printplaat design wilt laten maken van hoge kwaliteit, kunt u terecht bij El-Contronic B.V. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en assembleren van printplaten van hoge kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie, en kom erachter wat we voor uw project kunnen betekenen!

De juiste print voor elk project

Een printplaat, ook wel bekend onder de Engelse naam ‘printed circuit board’ (PCB), wordt in elektronica gebruikt om componenten heel precies te monteren. Het gaat om een plaat die wordt voorzien van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. Per project verschilt het welke componenten gebruikt worden, en wat hun werking precies is. Daarom verdient het ontwerp van een printplaat altijd een unieke aanpak. El-Contronic heeft aan ontzettend veel projecten gewerkt, en weet precies hoe we het printplaat design voor uw project het beste aan kunnen pakken.

Het maken van een printplaat design

El-Contronic gaat al meer dan 40 jaar aan de slag met het ontwerpen van printplaat designs van zeer hoge kwaliteit. Voor elk mogelijk type print maken we een ontwerp, ongeacht of het gaat om een enkelzijdige printplaat of een complexe multiplater print of flex-rigid print. Bovendien hebben we jarenlange ervaring met Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. We denken altijd mee met het printplaat design, van de specificaties van de componenten tot aan de produceerbaarheid. Overigens kunt u niet alleen op ons rekenen voor het maken van een printplaat design, maar zijn we betrokken tijdens het gehele proces, van het ontwerp tot aan de assemblage.

El-Contronic staat voor service

Al ruim 40 jaar lang is El-Contronic de expert op het gebied van PCBs. Naast de excellente kwaliteit van onze producten, kunt u bovendien rekenen op een zeer goede service. Aangezien we betrokken zijn tijdens het gehele proces, kunnen we kwaliteit en service garanderen. Denk hierbij onder andere aan:

  • Onderdelen die gemaakt worden door de beste leveranciers. Hiervoor gebruiken we ons zeer grote wereldwijde netwerk.
  • Mobiele werkstations die op locatie ingezet kunnen worden.
  • Controle van alle geleverde printplaten volgens de IPC-normen.
  • Het verzorgen van zowel het printplaat design als de productie en de assemblage.
  • Dit alles voor een zeer lage prijs.

Bespreek uw project met ons

Wilt u door El-Contronic een printplaat design laten maken? Neem dan contact op om uw project te bespreken! Laat uw gegevens achter via het contactformulier hier op de site, bel ons via 030-2291504 of stuur een mail naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat samen met u aan de slag met uw printplaat design.

    Contactformulier


    Translate »