Printplaat bestukken

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Printplaten van topkwaliteit

Wanneer u een printplaat wilt laten bestukken door een ervaren specialist, kunt u terecht bij El-Contronic B.V. Al meer dan 40 jaar lang gaan wij aan de slag met het maken van printplaten van topkwaliteit. Wij zullen dan niet alleen de printplaat bestukken, maar we zijn betrokken bij het gehele proces. Van ontwerp tot assemblage, u kunt rekenen op de kwaliteit van El-Contronic. Wilt u weten wat onze experts voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de details te bespreken!

Hoe werkt een printplaat bestukken?

Een printplaat, ook wel bekend onder de Engelse term ‘printed circuit board’ (PCB) wordt in elektronische apparaten gebruikt om componenten te monteren. Het ligt volledig aan het project om welke componenten het precies gaat, en wat de werking van deze componenten precies is. Wanneer we het hebben over de printplaat bestukken, hebben we het over het proces van het plaatsen van de elektronica componenten op het PCB. Het is mogelijk om dit handmatig te doen, door het steken van gaten in de printplaat, maar het kan ook machinaal, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. De specialisten van El-Contronic kunnen elk type printplaat bestukken. Wanneer u wilt weten welke techniek het meest geschikt is voor uw project, neemt u even contact met ons op.

El-Contronic regelt niet alleen het bestukken

Zoals gezegd kunt u bij El-Contronic niet alleen terecht om de printplaat te laten bestukken, maar zijn we betrokken bij het gehele proces, zodat we kwaliteit kunnen garanderen. Wij nemen u heel veel werk uit handen:

 • Onze ontwerper gaat met uw engineer om tafel om een design te maken dat aan alle gewenste specificaties voldoet.
 • We controleren alle gegevens die u aanlevert, zodat we kunnen verzekeren dat ze compleet zijn, en dat de productie van het PCB ook echt mogelijk is.
 • We nemen contact op met de meest geschikte producenten van de onderdelen. Hierbij maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk.
 • We verzorgen de assemblage van de printplaat.
 • We controleren het product grondig, natuurlijk lettende op de IPC-normen.
 • Voor elk type printplaat

  El-Contronic maakt allerlei soorten printplaten, van enkelzijdige modellen tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen. Er wordt bij El-Contronic natuurlijk altijd volgens de IPC-normen gewerkt. Al meer dan 40 jaar lang gaan we voor bedrijven aan de slag, wat betekent dat we veel ervaring hebben met verschillende technieken zoals Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Of het nu gaat om conventionele insteek- of surface-moynt techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, onze experts maken uw project tot een succes.

  Wat mogen we voor u betekenen?

  Wilt u door El-Contronic uw printplaat laten bestukken? Neem contact op om de details over uw project te bespreken? Neem contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, telefonisch via 030-2291504 of door een mail te sturen naar elsales@el-contronic.nl. Laat ook uw printplaat bestukken door de specialisten van El Contronic B.V.!

Translate »