Printplaat assemblage

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

El-Contronic levert kwaliteit

Wilt u printplaat assemblage uit laten voeren door een ervaren specialist? Dan bent u bij El-Contronic B.V. aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar gaan wij aan de slag met het maken van printplaten, van het ontwerp tot aan de printplaat assemblage. Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat is een printplaat?

Een printplaat, ook wel bekend onder de Engels naam printed circuit board (PCB), is een plaat die voorzien wordt van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. Vervolgens wordt de print gebruikt om componenten heel precies te monteren in elektronische apparatuur. Om welke componenten het precies gaat, en wat de werking hiervan is, is volledig afhankelijk van het project. Dit betekent dat het maken, en de printplaat assemblage, altijd een unieke aanpak vereist. De specialisten van El-Contronic beschikken over de benodigde ervaring om elk project op de juiste manier aan te pakken.

Printplaat assemblage

De printplaat assemblage is een onderdeel van het proces van het maken van een print dat veel zorg en aandacht verdient. Wordt de assemblage namelijk niet goed, of niet volledig gedaan, dan kan dat u veel tijd en geld kosten. Een specialist in printplaat assemblage, zoals El-Contronic, zorgt ervoor dat dit proces heel zorgvuldig gebeurt, en levert zo ook een kwalitatief hoogstaand product. Bij de printplaat assemblage door El-Contronic kunt u onder andere denken aan:

 • SMD-assemblage
 • Dubbelzijdige SMD-assemblage en Through-Hole-assemblage
 • SMD- en Through-Hole mix
 • Loodvrij solderen en lijm- en pasta dispensing
 • Eindassemblage zoals bedrading en kastmontage
 • Coating en ingieten van het product
 • Prototype-assemblage

De service van El-Contronic

De experts van El-Contronic houden zich niet alleen bezig met de printplaat assemblage. Wij beschikken namelijk over de nodige kennis over het gehele proces, van ontwerp tot levering. Het is niet voor niets dat bedrijven ons al meer dan 40 jaar lang inschakelen voor het maken van hun printplaten. Tot onze service behoort onder andere:

 • Het maken van een design door onze ervaren ontwerper, in samenwerking met uw engineer, zodat de printplaat aan al uw wensen voldoet.
 • De productie van de onderdelen. Hiervoor maken we gebruik van ons zeer grote wereldwijde netwerk om een leverancier te vinden die producten kan maken die aan al uw specificaties voldoen.
 • De printplaat assemblage.
 • Het controleren van het uiteindelijke product. Alles verloopt bij ons namelijk volgens de IPC-normen.
 • Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kortom, El-Contronic neemt u ontzettend veel werk uit handen, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden.

Bespreek uw project

Wilt u El-Contronic inschakelen voor printplaat assemblage, en uw project bespreken met onze specialisten? Neem dan contact op. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch te bereiken via 030-2291504 of per mail via elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. is uw specialist op het gebied van printplaat assemblage!

  Contactformulier


  Translate ยป