Printed circuit boards

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

El-Contronic B.V. staat voor kwaliteit

Wilt u hoge kwaliteit printed circuit boards laten maken? Dan bent u bij El-Contronic B.V. aan het juiste adres! Al meer dan 40 jaar zijn wij dé expert op het gebied van printed circuit boards, van het ontwerp tot aan de assemblage! Wij gaan ook graag met uw project aan de slag. Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wat is een printed circuit board?

Een printed circuit board, in het Nederlands ook wel een printplaat genoemd, is een plaat waarop een sporenpatroon met spotjes is aangebracht. Een printed circuit board wordt gebruikt om componenten heel precies te monteren. Wanneer het nog niet voorzien is van onderdelen, wordt het ook wel een ‘kale’ printplaat genoemd. El-Contronic is gespecialiseerd in het maken van printed circuit boards die volledig aan uw eisen voldoen.

De service van El-Contronic

De specificaties van een printed circuit board zijn heel erg afhankelijk van waar het voor gebruikt wordt. Omdat elk product anders is, vinden wij het heel erg belangrijk om elke opdracht aan te pakken met unieke en creatieve oplossingen. Wij werken samen met betrouwbare producenten om echte hoogwaardige producten te leveren. Al meer dan 40 jaar lang zijn wij uw partner op het gebied van het ontwerpen, produceren en assembleren van printed circuit boards.

Van ontwerp tot assemblage

Zoals gezegd kunt u op onze service rekenen van ontwerp tot assemblage. El-Contronic ontwerpt alle mogelijke printed circuit boards, van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen. We werken altijd volgens de IPC-normen. Onder de ervaring die we in de loop van de jaren opgedaan hebben, vallen onder andere Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Van conventionele insteek- tot surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, voor ons is het geen probleem. Voor de productie van onze printed circuit boards, werken we samen met partners van over de hele wereld. We verzorgen onder andere de controle van de ontvangen gegevens, het selecteren van de producent die het meest geschikt is, de toetsing van de printed circuit boards volgens IPC-normen, het transport, en de controle wanneer de producten geleverd zijn. We nemen u dus veel werk uit handen.

Neem contact met ons op

Wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit printed circuit boards, bent u bij El-Contronic B.V. aan het juiste adres! Meer informatie? Neem direct contact met ons op via het contactformulier hier op de site, bel ons via 030-2291504 of stuur een email naar elsales@el-contronic.nl. Wij gaan snel voor u aan de slag, van het ontwerp tot de assemblage van uw printed circuit board!

    Contactformulier


    Translate »