PCB service

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Printplaten van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een volledige PCB service? Dan bent u bij El-Contronic B.V. aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van printplaten, van het ontwerpen van de print tot aan de levering ervan, wij gaan voor u aan de slag. Wanneer u gebruik wilt maken van onze PCB service voor uw project, neemt u contact met ons op.

Wat is een PCB?

PCB is een Engelse afkorting. Hij staat voor printed circuit board. In het Nederlands wordt de PCB ook wel een printplaat genoemd. U vindt PCB’s in elektronica. Het gaat dan om een plaat met daarop een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. De plaat wordt gebruikt om componenten heel precies te monteren. Om welke componenten het precies gaat, en wat de componenten doen, hangt volledig af van het project. Daarom vereist het maken van een print altijd een unieke aanpak. Als u kiest voor de PCB service van El-Contronic, kunt u rekenen op zo’n aanpak.

Een volledige PCB service

De volledige PCB service van El-Contronic omvat onder andere het ontwerp, de productie en het assembleren van de printplaten. Voor het ontwerp gaat uw engineer om tafel om een design te maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Voor het produceren van de benodigde onderdelen nemen we contact op met de producenten uit ons zeer grote netwerk die gespecialiseerd zijn in het specifieke type onderdeel. Zo kunnen we hoge kwaliteit garanderen. Als de onderdelen binnen zijn, verzorgt El-Contronic de assemblage, en zorgen we dat de printen bij u geleverd worden. Kortom, met de PCB service van El-Contronic wordt u veel werk uit handen genomen.

De kwaliteit van El-Contronic

Het is niet voor niets dat bedrijven al meer dan 40 jaar op de PCB service van El-Contronic vertrouwen. Wij kunnen onze klanten namelijk onder andere het volgende garanderen:

  • Een ontzettend groot netwerk van leveranciers die uw producten maken.
  • Mobiele werkstations die op locatie ingezet kunnen worden.
  • Jarenlange kennis van al onze ervaren designers en andere medewerkers.
  • De beste kwaliteit voor de laagste prijs.
  • Een zeer snelle service.

Meer informatie over uw project

Wilt u meer informatie over wat de PCB service van El-Contronic voor uw project betekent? Neem dan contact op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen met 030-2291504 of u kunt een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. Kies ook voor printplaten van hoge kwaliteit, kies voor de PCB service van El-Contronic B.V.!

    Contactformulier


    Translate »