PCB prototype

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Het belang van het PCB prototype

Het PCB prototype ontvangen is altijd een spannend moment. Veel ontwerpers kijken uit naar het moment wanneer het voor het eerst ingeschakeld wordt. Ook bij de evaluatie van het project wordt het PCB prototype gebruikt. Geef het daarom in handen van een specialist die ervoor zorgt dat het volledig volgens de specificaties geleverd wordt. El-Contronic B.V. is die specialist. Neem contact met ons op, en schakel onze hulp in voor uw project.

Wat is het precies

Het PCB prototype wordt gebruikt wanneer de functionaliteiten en de hardware van een product getest moeten worden. Het is niet bedoeld voor het daadwerkelijke gebruik van de apparaten. Het is uiteraard wel de bedoeling dat het PCB prototype zo dicht mogelijk in de buurt komt van de printplaat die uiteindelijk gebruikt gaat worden. Met de expertise van de specialisten van El-Contronic komt u hier zeer dichtbij. Wij garanderen een kwalitatief hoogstaand ontwerp, waarbij we al uw wensen natuurlijk in gedachte houden.

Van ontwerp tot assemblage

El-Contronic heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het maken van PCB’s. Wij zijn betrokken bij het volledige proces, van het ontwerpen van de print tot aan de assemblage. Zo kunnen we altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Wanneer we een PCB prototype gaan maken, gaan we eerst met u om tafel zitten. Samen met onze ontwerper komt u dan tot een ontwerp. Vervolgens laten we het produceren. Hierbij werken we alleen met de beste leveranciers uit de hele wereld. We controleren de geleverde materialen altijd grondig, en verzekeren op die manier een PCB prototype van hoge kwaliteit.

De service van El-Contronic

Al meer dan 40 jaar gaan we aan de slag met het maken van printplaten. In die tijd hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan. Nu kunnen we onze klanten onder andere het volgende garanderen:

  • Producten die gemaakt worden door de beste producenten uit ons grote netwerk van leveranciers.
  • Mobiele werkstations die we per direct op uw locatie in kunnen zetten.
  • Jarenlange kennis en ervaring van al onze designers en andere medewerkers.
  • De beste kwaliteit voor de laagste prijs.
  • Een zeer snelle service.

Neem contact op

Wilt u ook uw PCB prototype door de specialisten van El-Contronic laten maken? Neem contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-2291504 of een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat aan de slag met uw PCB prototype!

    Contactformulier


    Translate »