PCB productie

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

PCB van hoge kwaliteit

El-Contronic B.V. staat garant voor een PCB productie van hoge kwaliteit. Bent u op zoek naar printplaten? El-Contronic gaat voor u aan de slag. Al meer dan 40 jaar lang maken wij PCB’s. We zijn bij het gehele proces betrokken, het ontwerp, de PCB productie en de assemblage. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Wat mogen we voor uw project betekenen? Neem contact op om de details met een van onze specialisten te bespreken.

Wat is een PCB?

PCB is een veelgebruikte Engelse afkorting die staat voor printed circuit board. In het Nederlands wordt dit ook wel een printplaat genoemd. Een PCB wordt gebruikt in elektronische apparaten. Het is een plaat die voorzien wordt van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. De plaat wordt vervolgens gebruikt om componenten heel precies te monteren. Om welke componenten het gaat, en wat ze precies doen, is volledig afhankelijk van het product. Hier wordt tijdens de PCB productie rekening mee gehouden.

Partners over de hele wereld

El-Contronic neemt u ontzettend veel werk uit handen wanneer u een printplaat wilt maken. Wij zijn bij het gehele proces betrokken, van het ontwerp tot aan de assemblage. Ook voor de PCB productie kunt u op ons rekenen. Wij werken namelijk samen met de beste producenten van over de hele wereld. Bij ons kunt u terecht voor een prototype board, Null-series en ook voor een grote oplage. Om wat voor soort printplaten het ook gaat, wij zorgen ervoor dat de PCB productie soepel verloopt, voor zowel simpele kleine printplaten als high-density complexe versies.

De service van El-Contronic

Al meer dan 40 jaar schakelen bedrijven ons in voor de PCB productie. Dat is niet voor niets. Wij verzorgen namelijk onder andere:

  • Het controleren van de gegevens die we van u ontvangen hebben. Hierbij controleren we op onder andere de volledigheid van alle gegevens, en of de PCB productie op deze manier mogelijk is.
  • De toetsingen volgens de IPC-normen.
  • De selectie van de leverancier die het meest geschikt is voor het maken van de PCB.
  • Het contact met de leverancier, waaronder het bespreken van de voortgang en het regelen van het transport.
  • De inspectie van de printplaten die uiteindelijk geleverd worden.

Kortom, El-Contronic neemt u zeer veel werk uit handen. Neem contact op met een van onze specialisten om de mogelijkheden van uw project met ons te bespreken.

Ontvang meer informatie

Wilt u de PCB productie overlaten aan ons team van experts? Of wilt u eerst wat meer informatie ontvangen? Neem contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-2291504 of een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat graag aan de slag met de PCB productie voor uw project!

    Contactformulier


    Translate »