PCB printplaat

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Printplaat van hoge kwaliteit

Wilt u PCBs van hoge kwaliteit laten maken? Dan bent u bij El-Contronic B.V. aan het juiste adres! Wij maken al meer dan 40 jaar een printplaat van topkwaliteit. Hierbij zijn we betrokken in het gehele proces, van het ontwerp tot de assemblage. Wilt u meer weten over onze service? Neem contact met ons op.

Wat is een PCB?

Een PCB is de afkorting voor printed circuit board, en wordt in het Nederlands ook wel een printplaat genoemd. Het wordt in elektronische apparaten gebruikt om componenten heel precies te monteren. Een PCB zonder de onderdelen wordt ook nog wel een ‘kale’ printplaat genoemd. Heeft u speciale eisen voor uw printplaat? Voor El-Contronic is het geen probleem! Wij ontwerpen en produceren uw printplaat helemaal naar wens.

El-Contronic levert service

De details van het ontwerp van de printplaat die u bij El-Contronic bestelt, hangen zeer af van waar u het product voor gaat gebruiken. Wij snappen dat elke situatie een andere aanpak vraagt, en daarom gaan we ook bij elke opdracht aan de slag met unieke, creatieve oplossingen. Al meer dan 40 jaar gaan wij aan de slag met het ontwerpen, produceren en assembleren van topkwaliteit professionele PCB’s.

Expert in het gehele proces

Aangezien wij ons bezig houden met het hele proces, kunnen we de kwaliteit van onze printplaten altijd garanderen. We ontwerpen elk mogelijk type PCB, van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen. Hierbij hanteren we natuurlijk ook altijd de IPC-normen. In de jaren dat we actief zijn hebben we ervaring opgedaan met onder andere Differential Paris, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Of het nu gaat om conventionele insteek- of surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, onze specialisten gaan ermee aan de slag. Wij nemen u veel werk uit handen, waaronder het controleren van alle gegevens, producenten selecteren die uw opdracht het beste uit kunnen voeren, de printplaat testen volgens de IPC-normen, het transport, en de controle als de PCB ook daadwerkelijk geleverd is.

Contact met El-Contronic

El-Contronic B.V. staat niet alleen voor topkwaliteit producten, maar ook voor excellente service. Meer informatie? Neem contact op via het formulier hier op de site, bel 030-2291504 of stuur een email naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat aan de slag met het maken van uw PCB!

    Contactformulier


    Translate »