PCB printen

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Met El-Contronic kiest u voor kwaliteit

Bent u op zoek naar PCB printen van topkwaliteit? El-Contronic is al meer dan 40 jaar lang de expert op het gebied van PCB printen. We zijn bij het complete proces betrokken, van het ontwerpen van de printen tot aan de assemblage. Ook met uw project gaan we graag aan de slag. Wilt u meer weten over wat we voor uw specifieke project kunnen betekenen? Neem contact op!

Wat zijn PCB printen?

De term PCB staat voor printed circuit board. In het Nederlands wordt dit ook wel een printplaat genoemd, of printen in het kort. PCB printen zijn platen waarop een sporenpatroon (koperen bedradingen) met spotjes aangebracht is. De PCB printen worden gebruikt in elektronica, om componenten heel precies te monteren. Printen die nog niet voorzien zijn van onderdelen worden ook wel ‘kale’ printplaten genoemd. Wilt u een PCB print die volledig aan uw wensen voldoet? El-Contronic regelt het voor u!

El-Contronic levert service

Waar een PCB print precies aan moet voldoen, hangt volledig af van uw wensen. De specificaties van de printplaat zijn volledig gebaseerd op waar de print voor gebruikt gaat worden. Elk product is anders, en elke PCB vraagt dan ook een andere aanpak. El-Contronic B.V. gaat aan de slag met het maken van een unieke, creatieve oplossing. Aangezien we al meer dan 40 jaar lang aan de slag gaan met het ontwerpen van PCB’s, en daarbij betrokken zijn bij het ontwerpen, produceren en assembleren, kunnen we ook u uitstekend helpen met uw project!

PCB printen: van ontwerp tot assemblage

Voor elke PCB gaan we dus aan de slag met een unieke aanpak. Wij maken namelijk alle mogelijke printen, van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen. Tijdens het hele proces zorgen we ervoor dat onze producten voldoen aan de IPC-normen. In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan met onder andere Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Of het nu gaat om conventionele insteek- of surface-mount technieken met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, voor El-Contronic is het geen probleem! Partners over de hele wereld betrekken we bij het maken van onze PCB printen. Wij nemen u heel veel werk uit handen, waaronder:

  • De controle van alle gegevens die we ontvangen
  • Een strenge selectie van geschikte producenten
  • Toetsingen van PCB printen volgens de IPC-normen
  • Transport
  • De uiteindelijke controle wanneer de printen gereed zijn

Contact met El-Contronic

Bent u op zoek naar topkwaliteit PCB printen? Dan kunt u dus terecht bij El-Contronic B.V. Voor meer informatie over uw specifieke situatie, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 030-2291504 of een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat snel aan de slag met het ontwerpen, produceren en assembleren van uw PCB printen!

    Contactformulier


    Translate »