PCB ontwerp

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Ervaring van de experts

Een PCB ontwerp van hoge kwaliteit laat u natuurlijk maken door de experts van El-Contronic B.V. Al meer dan 40 jaar gaan we aan de slag met het gehele proces van het maken van PCB’s, van het ontwerp tot aan de assemblage! Heeft u een project waarvoor u een PCB ontwerp wilt laten maken? Wij gaan graag met uw project aan de slag. Twijfel niet, maar neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat is een PCB?

PCB is de afkorting voor de Engelse term printed circuit board. In het Nederlands wordt dit ook wel een printplaat genoemd. Het is een plaat die wordt voorzien van een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. Deze plaat wordt vervolgens gebruikt in elektronica, om componenten heel precies te monteren. Er zit een groot verschil in de werking van de verschillende componenten. Voor elk project is dit namelijk anders. El-Contronic B.V. maakt een PCB ontwerp dat aan al uw wensen voldoet.

Het maken van een ontwerp

Al meer dan 40 jaar lang gaan de specialisten van El-Contronic B.V. aan de slag met het maken van de designs voor printplaten van topkwaliteit. Wij kunnen een PCB ontwerp maken voor elk mogelijk type print, of het nu gaat om een enkelzijdige printplaat of een complexe multilayer print of flex-rigid print. Ook Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken zijn onderdeel van onze jarenlange ervaring. Wij zijn erg betrokken bij het ontwerp van uw product. Wij denken met u mee over uw product, van het eerste gesprek tot aan de produceerbaarheid. U kunt overigens niet alleen het PCB ontwerp door ons laten maken, maar we gaan ook aan de slag met het produceren en assembleren.

Kwaliteit gedurende het hele proces

El-Contronic staat altijd garant voor kwaliteit. Bij het maken van een PCB ontwerp wordt altijd volledig volgens de IPC-normen gewerkt. Wij snappen bovendien dat er geen twee dezelfde schakelingen zijn, iedere applicatie heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Daarom hanteren we voor elk PCB ontwerp een unieke aanpak. Onze ontwerper gaat samen met uw engineer aan de slag om tot het gewenst PCB ontwerp te komen. Uw engineer weet immers alles over de specifieke ontwikkeling, terwijl onze print-ontwerper de juiste kennis beschikt op het gebied van PCB ontwerp. Samen komt u tot een design dat perfect geschikt is.

Contact opnemen

Wilt u ook met onze designer aan de slag om een perfect PCB ontwerp te maken? Neem dan contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt El-Contronic ook telefonische bereiken via 030-2291504 of door een mail te sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic voorziet u snel van uw gewenste PCB ontwerp!

    Contactformulier


    Translate »