PCB maken

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

El-Contronic is specialist in PCBs

Wilt u een PCB laten maken door een ervaren specialist? Neem dan contact op met El-Contronic B.V. Al meer dan 40 jaar maken wij printplaten van zeer hoge kwaliteit. Bent u benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen? We maken graag een afspraak om samen de details te bespreken.

Altijd een unieke aanpak

De afkorting PCB staat voor printed circuit board. Dit wordt in het Nederlands ook wel een printplaat genoemd. Het PCB wordt gebruikt in elektronica voor het monteren van componenten. Om welke componenten het precies gaat, verschilt per project. Ook de werking is voor elk project anders. Dit betekent dat een PCB maken ook telkens een andere, unieke aanpak vereist. De specialisten van El-Contronic hebben de jarenlange ervaring die nodig is voor het maken van een PCB.

Van design tot levering

El-Contronic verzorgt het gehele proces van een PCB maken, van het maken van een ontwerp tot aan het leveren van het product. We nemen u heel veel werk uit handen door onder andere het volgende te regelen:

  • Het maken van een design, wat onze ontwerper in samenwerking met uw engineer doet.
  • Het controleren van alle gegevens die u ons aanlevert.
  • Het regelen van de productie van de onderdelen. Hiervoor maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk van leveranciers.
  • Het assembleren van de onderdelen die we ontvangen hebben.
  • Het testen en controleren van het uiteindelijke product. Ook zorgen we ervoor dat de IPC-normen nageleefd worden.

Dit alles doen we ook nog zeer snel, en voor een lage prijs.

Laat een PCB door ons maken

Bij El-Contronic kunt u terecht om heel veel verschillende typen PCB te laten maken. Wij maken zowel enkelzijdige als complexe multilayer of flex-rigid printen. Daarbij hebben we jarenlange ervaring, en kennis van onder andere Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Wij denken mee met uw design, de specificaties van de componenten en natuurlijk ook de uiteindelijke produceerbaarheid.

Contact met El-Contronic

Wilt u een PCB laten maken door El-Contronic? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen met 030-2291504 of door een mail te sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat aan de slag met een PCB maken voor uw project!

    Contactformulier


    Translate ยป