Pcb laten maken

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

De kennis en ervaring van El-Contronic

Pcb laten maken? Dan is El-Contronic de aangewezen partner. Met meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied zijn we daarmee en met onze voortdurende verdere ontwikkeling in expertise, een geschikte samenwerkingspartner om uw assemblage pcb of vergelijkbaar product/dienst te regelen. We laten u steeds weten hoe onze afspraken na worden gekomen en zorgen voor een betrouwbare aanduiding van de levertijd. Dat vinden we, net als u, belangrijk, omdat u immers niet wilt dat uw pcb pas maanden na een overeengekomen datum aankomt en daardoor uw project ernstige vertraging oploopt.

Pcb maken? Werk voor de specialist

El-Contronic heeft een zorgvuldig opgebouwd netwerk van leveranciers over de gehele wereld. Deze leveranciers hebben keer op keer de kwaliteit van hun producten en de betrouwbaarheid in levering bewezen. U krijgt van ons vanaf het begin een overzicht van de beste mogelijkheden die we u aan kunnen raden om uw project succesvol te laten verlopen. Daar hoort natuurlijk een product bij dat volledig voldoet aan uw specificatie-eisen.

Kiest u ook voor El-Contronic om uw pcb te laten fabriceren en assemblage?

Pcb laten maken

  • Ruim 40 jaar ervaring in het (laten) maken van uw print platen
  • Wij kennen de beste specialisten/fabrikanten om uw pcb te maken
  • Veel gerenommeerde en betrouwbare leveranciers over de hele wereld
  • We maken al uw overeengekomen specificaties, eisen en wensen waar
  • Tijdens het gehele proces laten wij u de voortgang weten

Door samen te werken met El-Contronic kunt u erop rekenen dat uw bestelde product, bijvoorbeeld een printplaat of een prototype dat u helpt om de volgende stap te kunnen nemen, geheel aan de specificaties voldoet.

Wij garanderen optimale kwaliteit bij al onze services en geven complete garantie op de eindresultaten van de producten die u heeft laten maken via onze tussenkomst.

Een pcb en prototype board laten maken? El-Contronic doet het voor u

Is het voor u het juiste moment om een pcb te laten fabriceren? Maak dan gebruik van de betrouwbare diensten van El-Contronic. Wij maken onze toezeggingen waar en bewaken, mede namens u, het volledige proces. Niet voor niets mogen we ons al jarenlang specialisten op dat gebied noemen. Laat daarom het specialistische werk aan ons over, zodat u met rust, vertrouwen en overzicht uw project verder kunt voltooien. Heeft u meer informatie nodig of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31(0)30-2291504 of richt uw e-mail aan elsales@el-contronic.nl. U kiest toch ook voor de complete service van El-Contronic om uw pcb te laten maken?

    Contactformulier


    Translate ยป