PCB fabricage

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

PCB fabricage van topkwaliteit

PCB fabricage van zeer hoge kwaliteit, dat is wat we bij El-Contronic B.V. leveren. Al meer dan 40 jaar lang gaan wij aan de slag met het maken van printplaten. We zijn bij het gehele proces betrokken, het maken van een ontwerp, de PCB fabricage en het assembleren. Zo kunnen we altijd de beste kwaliteit garanderen. Wilt u El-Contronic inschakelen voor uw project? Neem dan contact met ons op!

Wat is een PCB?

PCB is een Engelse afkorting die staat voor printed circuit board. In het Nederlands wordt dit ook wel een printplaat genoemd. PCB’s worden in elektrische apparaten gebruikt om componenten heel precies te monteren. Het is een plaat met daarop een sporenpatroon (koperen bedrading) met spotjes. Om welke componenten het gaat, en wat hun werking is, is altijd volledig afhankelijk van het project zelf. Daarom vergt de PCB fabricage altijd een unieke aanpak. Wanneer u El-Contronic inschakelt, kunt u op zo’n unieke aanpak rekenen.

Het fabricageproces

El-Contronic heeft een uniek fabricageproces. Wij beschikken namelijk over een zeer groot netwerk aan verschillende leveranciers. We werken enkel alleen met de beste producenten, over de hele wereld. Wij leveren prototype boards, Null-series en grote oplages. Elk soort printplaat dat u nodig heeft, maakt El-Contronic voor u. Naast de PCB fabricage kunt u ook op ons rekenen voor het ontwerp en het assembleren van uw printplaat. Wij zorgen ervoor dat het gehele proces soepel verloopt, voor zowel simpele kleine printplaten als high-density complexe versies.

El-Contronic levert service

Wanneer u kiest voor PCB fabricage door El-Contronic, kiest u voor service. Talloze bedrijven schakelen ons al meer dan 40 jaar in voor het maken van hun printplaten. Onze service omvat onder andere:

  • De controle van alle gegevens die we van u ontvangen hebben. U hoort meteen van ons of alles volledig is, en of de PCB fabricage op deze manier mogelijk is.
  • Het toetsen volgens de IPC-normen.
  • De selectie van een leverancier die het meest geschikt is om de klus uit te voeren. Hierbij maken we gebruik van ons wereldwijde netwerk.
  • Contact met de leverancier. We houden alles in de gaten, van de voortgang tot het transport.
  • De uiteindelijke inspectie van de geleverde printplaten.

El-Contronic neemt u dus veel werk uit handen. Onze specialisten bespreken graag met u de details voor uw project.

Ontvang meer informatie

Wilt u de PCB fabricage aan de betrouwbare experts van El-Contronic B.V. overlaten? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-2291504 of een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic regelt topkwaliteit PCB fabricage voor uw project!

    Contactformulier


    Translate »