PCB board design

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

De specialist op het gebied van printplaten

Wilt u door een expert een PCB design laten maken? De specialist van El-Contronic B.V. staat voor u klaar! Wij maken al meer dan 40 jaar lang printplaten, en ook een PCB design maken is voor ons geen probleem. Bent u benieuwd hoe we met uw project aan de slag gaan? Neem dan contact op!

Een uniek design maken

PCB is de afkorting voor de Engelse term printed circuit board. In het Nederlands staat dit object ook wel bekend als een printplaat. Het wordt gebruikt voor het monteren van componenten in elektrische apparatuur. Om welke componenten het precies gaat, en de werking van de verschillende componenten, verschilt natuurlijk per project. Daarom is het ook heel belangrijk dat elk PCB design op een unieke manier aangepakt wordt. De experts van El-Contronic hebben al meer dan 40 jaar ervaring, en weten precies hoe ze uw project aan moeten pakken.

Voor elk type PCB design

Omdat elk project een eigen aanpak verdient, kunnen onze specialisten heel veel verschillende soorten PCB designs maken. Denk bijvoorbeeld aan enkelzijdige printen, complexe multilayer printplaten of flex-rigid printen. Ook hebben we in de loop der jaren veel kennis opgedaan op het gebied van Differential Paris, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Ongeacht of er een conventionele insteek- of surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage nodig is, El-Contronic kan het aan! Welke techniek is voor uw project nodig? Neem contact op, en wij maken samen met u het juiste PCB design.

Van PCB design tot levering

Wanneer u een PCB design laat maken door El-Contronic, gaan we eerst samen met uw engineer om tafel zitten. Zo zorgen we ervoor dat we een ontwerp maken dat aan uw wensen wat betreft specificaties voldoet. Wanneer het PCB design gemaakt is, kunnen we nog veel meer werk uit handen nemen. Denk onder andere aan:

  • De controle van de gegevens die u opstuurt, zodat u zeker weet dat alles compleet en produceerbaar is.
  • Het kiezen van een leverancier die ervoor kan zorgen dat de onderdelen van hoge kwaliteit gemaakt worden. Wij maken hierbij gebruik van ons wereldwijde netwerk.
  • Het assembleren van de printen wanneer de onderdelen ontvangen zijn.
  • Het toetsen van de printen volgens de IPC-normen.
  • Het transport naar uw locatie.

Een ontwerp voor uw project

Wanneer u een PCB design voor uw project door El-Contronic wilt laten maken, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 030-2291504 of door een mail te sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat graag aan de slag met het maken van uw PCB design!

    Contactformulier


    Translate ยป