PCB bestukken

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Printplaten van zeer hoge kwaliteit

Wilt u een PCB laten bestukken door een specialist met jarenlange ervaring? Dan neemt u contact op met El-Contronic B.V. Al meer dan 40 jaar lang maken wij printplaten van zeer hoge kwaliteit. Hierbij zijn we betrokken bij het gehele proces, van het ontwerp tot aan de assemblage. Zo kunnen we deze kwaliteit garanderen. Ook een PCB bestukken is voor onze experts geen probleem. Neem contact op, en kom erachter wat we voor uw project kunnen betekenen.

Wat betekent PCB bestukken?

PCB is een Engelse afkorting die staat voor printed circuit board. In het Nederlands wordt dit ook wel een printplaat genoemd. Een PCB wordt in elektronische apparaten gebruikt, om componenten heel precies te monteren. Wat die componenten precies doen, is volledig afhankelijk van het project. Een PCB bestukken bedoelen we het proces van de elektronica componenten op de printplaat plaatsen. Dit kan zowel handmatig, door het steken van gaten in de printplaat, als machinaal, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. El-Contronic kan elk type PCB bestukken. Neem contact op met onze specialisten om te bespreken welke techniek het meest geschikt is voor uw project.

Van ontwerp tot assemblage

Bij El-Contronic kunt u niet alleen terecht om het PCB te laten bestukken. Wij maken elk type printplaat. We zijn betrokken bij het hele proces, het ontwerp, de productie en de assemblage. Van enkelzijdige printplaten tot complexe multilayer printen en flex-rigid printen. En hierbij werken we natuurlijk altijd volgens de IPC-normen. We hebben jarenlange ervaring met verschillende technieken, zoals Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Van conventionele insteek- tot surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, het is geen probleem voor de specialisten van El-Contronic B.V. Welke methode is voor uw project het meest geschikt? Neem contact met ons op om de details van uw project te bespreken.

De excellente service van El-Contronic

Bij El-Contronic kunt u naast zeer hoge kwaliteit ook rekenen op een excellente service. Het is niet voor niets dat bedrijven ons al 40 jaar lang inschakelen voor hun projecten. Zo kunt u bij ons onder andere rekenen op:

  • Producten die gemaakt worden door de beste leveranciers van over de hele wereld.
  • Mobiele werkstations die op locatie ingezet kunnen worden.
  • Jarenlang kennis en ervaring van onze designers en andere medewerkers, ook met PCB bestukken.
  • Zeer goede kwaliteit voor een lage prijs.
  • Een snelle service.

Meer informatie over uw project

Wilt u ook uw PCB laten bestukken door El-Contronic? Neem dan contact met ons op. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen met 030-2291504 of door een mail te sturen naar elsales@el-contronic.nl. Uw PCB bestukken is voor El-Contronic B.V. geen probleem!

Translate ยป