Pcb assembly

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Alle delen van het proces in goede handen

Pcb assembly vormt een van de belangrijkste aspecten bij het geheel van de ontwikkeling en finale gebruik van uw pcb. E-Contronic is gespecialiseerd in het ontwerp en productie van de pcb en regelt het assembleren van het prototype en de uiteindelijke pcb. Ook, bijvoorbeeld, de productie van een Null serie kunnen we regelen, zowel kleinschalig als bij de gewenste grotere productieaantallen. Uiteindelijk zorgen we er als specialist voor dat het geheel leidt tot een optimaal geschikt eindproduct. Betrouwbaar en functioneel, dat moeten al onze producten zijn. Uiteraard zetten we daarbij ons beste beentje voor om de pcb en onze andere producten op de goedkoopste manier aan u te leveren.

Bespaar tijd en geld met een optimale assembly

Wij beschikken over een internationaal netwerk van betrouwbare leveranciers. Daarnaast beschikken we over een combinatie van jarenlange ervaring en voortdurend actueel gehouden expertise. Onder andere kunnen we hierdoor snelheid in levering bereiken en garanderen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van de bestelde producten. Dat scheelt u tijd en geld en daar wordt natuurlijk iedereen blij van. Deze besparingen kunt u vervolgens goed gebruiken voor andere delen van uw project of opdracht die u tot een goed einde moet brengen. Neem maar eens vrijblijvend contact met ons op om te bespreken op welke manier we u kunnen ondersteunen met professionele expertise en een betrouwbaar internationaal netwerkwerk van leveranciers.

Pcb Assembly. Hoe zien we dat bij El-Contronic?

Wij bieden complete pakketten aan dienstverlening van hoge kwaliteit. Daarbij doen we, als specialist, onder andere de volgende werkzaamheden:

 • Inkoop van de diverse onderdelen van uw project of opdracht
 • De SMD assembly verzorgen we tot in de puntjes
 • Through-Hole assembly is bij ons ook in goede handen
 • Dubbelzijdige SMD assembly is een andere specialisme dat we beheersen
 • De hierboven genoemde assemblage kunnen we uiteraard ook combineren

Bij de ondersteuning van de assembly kunnen en doen we ook:

 • De uitvoering van functionele testen
 • Eindassemblage, bijvoorbeeld bedrading en bekasting
 • Coating aanbrengen, ingieten en (loodvrije) soldage
 • Prototypes assembleren
 • Productie in serie

De verpakking en verzending doen we vanuit onze (ESD-veilige)werkplaats in Bilthoven.

Profiteer van onze expertise op het gebied van pcb assembly

El-Contronic bereikt u via telefoonnummer +31(0)30-2291504. Wij geven u advies op het gebied van pcb’s, Null-series printplaten en, bijvoorbeeld, prototypes. Voor vragen via de mail kunt u het e-mailadres elsales@el-contronic.nl gebruiken. Wij beantwoorden u dan zo spoedig mogelijk. El-Contronic? De ideale partner bij pcb assembly.

  Contactformulier


  Translate »