Kwaliteit en controle

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Wat wij ook voor u doen, wij gaan er van uit dat kwaliteit op de eerste plaats komt. Kwaliteit, snelheid en prijs vormen de basis van alle diensten die El-Contronic u biedt waarbij het wat ons betreft geen betoog behoeft dat het één nooit ten koste gaat van het ander.

Wij hebben geen “eigen” producten en kunnen ons daarom altijd volledig concentreren op uw projecten en uw gegevens veilig bewaren. Door de geringe omvang van ons bedrijf, gepaard aan een grote flexibiliteit, kunnen wij u als geen ander een directe, persoonlijke aandacht en service bieden. Stap voor stap wordt ieder detail tijdens het productieproces gecontroleerd. Iedere afwijking wordt ter zijde gelegd en teruggekoppeld. Zodoende kan El-Contronic de vereiste kwaliteit en garantie blijven waarborgen aan iedere klant.

Specifieke klant eisen zoals levertijd , Hig-tech functionaliteit, prototype, kleine of grote series, bijzonder wensen en de prijs bepalen de uiteindelijke keuze voor de uitvoerende fabriek onder strikte voorwaarden van de afgesproken kwaliteitsgarantie.

Alles wat wij versturen hebben wij dan ook gecontroleerd op hun specificaties.

Deze werkwijze heeft de afgelopen 40 jaar geresulteerd in goede en bestendige relaties met onze klanten.

Translate »