Elektronica printplaat

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Profiteer van 40 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een elektronica printplaat? El-Contronic B.V. kan u helpen! Wanneer u kiest voor een elektronica printplaat van El-Contronic, kiest u voor een product van topkwaliteit. Wij zijn namelijk al ruim 40 jaar dé expert op het gebied van printplaten. Ook met uw project gaan we graag aan de slag. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Elektronica printplaat voor uw project

Een elektronica printplaat is ook wel bekend onder de naam ‘printed circuit board’ (PCB). Hiermee bedoelen we een onderdeel dat gebruikt wordt om componenten in een elektrisch apparaat te monteren. Om welke componenten het precies gaat, is volledig afhankelijk van het project. Het maken van elke elektronica printplaat verdient dan ook een unieke, creatieve aanpak. De specialisten van El-Contronic beschikken hiervoor de kennis en de ervaring.

Een volledige service

Bij El-Contronic kunt u terecht voor een volledige service, van ontwerp tot assemblage. Zo gaan we aan de slag met:

  • Het maken van een design. Hiervoor werkt onze ontwerper samen met uw engineer.
  • Het controleren van de aangeleverde gegevens om ervoor te zorgen dat niets ontbreekt.
  • Het selecteren van de juiste leverancier voor de verschillende onderdelen. We maken gebruik van ons wereldwijde netwerk om een geschikte producent te vinden.
  • Wanneer we de onderdelen ontvangen hebben, gaan we aan de slag met de assemblage.
  • We controleren de elektronica printplaat, en zorgen ervoor dat hij aan alle specificaties voldoet.

Wat El-Contronic voor u betekent

Wij verzorgen dus het gehele proces. Onze specialisten ontwerpen alle typen printen, van enkelzijdige PCBs tot complexe multilayer printplaten en flex-rigid printen. Hierbij werken we ook altijd volgens de IPC-normen. Door onze jarenlange ervaring zijn ook de Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken geen probleem. Van conventionele insteek- tot surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, wij gaan ermee aan de slag.

Meer informatie voor uw project

Bent u op zoek naar een elektronica printplaat? Dan bent u dus bij El-Contronic aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over wat we kunnen betekenen voor uw project? Neem contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 030-2291504 of een mail sturen naar elsales@el-contronic.nl. El-Contronic B.V. gaat graag aan de slag met het maken van een elektronica printplaat voor uw project!

    Contactformulier


    Translate »