Elektronica PCB

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Printplaten van hoge kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een elektronica PCB, staat El-Contronic B.V. voor u klaar! Al meer dan 40 jaar lang maken wij printplaten van zeer hoge kwaliteit. Omdat we betrokken zijn bij het gehele proces, van ontwerp tot aan de levering, kunnen we deze kwaliteit ook garanderen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Neem contact op om de details van een elektronica PCB met onze specialist te bespreken!

Elektronica PCB voor uw project

De afkorting PCB staat voor de Engelse term printed circuit board, in het nederlands ook wel een printplaat genoemd. In elektronica wordt dit PCB gebruikt om componenten heel precies te monteren. De werking van de componenten verschilt heel erg per project, wat betekent dat het maken van de printen telkens op een andere, unieke wijze moet gebeuren. De specialisten van El-Contronic beschikken over de ervaring en de creativiteit om ieder project met een frisse blik te benaderen, zo ook dat van u!

Complete service

Wanneer u een elektronica PCB door El-Contronic laat maken, kunt u profiteren van een complete service. Wij nemen u dan ook heel veel werk uit handen. Denk onder andere aan:

  • Het maken van een ontwerp, in samenwerking met uw engineer zodat het aan uw specificaties voldoet.
  • Het controleren van de gegevens die u aanlevert zodat ze volledig zijn, en dat de productie ook daadwerkelijk mogelijk is.
  • Voor het maken van de onderdelen schakelen we topleveranciers in uit ons wereldwijde netwerk.
  • Het assembleren van de onderdelen wanneer we ze ontvangen hebben.
  • Het uitvoeren van controles zodat de elektronica printplaat aan de IPC-normen voldoet, en ook naar behoren werkt.

Aan de slag met uw project

Het gehele proces van het maken van een elektronica PCB voor uw project kunt u dus aan El-Contronic overlaten. Wij maken alle soorten printen, van enkelzijdige tot complexe multilayer printplaten en flex-rigid printen. Zoals genoemd hanteren we altijd de IPC-normen. We hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Differential Pairs, Controlled Impedeance en Matched Length technieken. Of het nu gaat om een conventionele insteek- of surface-mount techniek met enkelzijdige of dubbelzijdige montage, voor ons is het geen probleem.

Neem contact op

Wilt u ook een elektronica PCB door El-Contronic laten maken? Neem dan contact op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch benaderen via 030-2291504 of door te mailen naar elsales@el-contronic.nl. U kunt rekenen op El-Contronic B.V. voor het maken van een elektronica PCB voor uw project!

    Contactformulier


    Translate ยป