Elektronica ontwerp

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

Laat El-Contronic uw elektronica ontwerpen

Wilt u een elektronica ontwerp laten maken? Laat het over aan de specialisten van El-Contronic B.V.! Wij gaan al ruim 40 jaar aan de slag met het maken van printplaten, van het eerste ontwerp tot aan de assemblage. Neem contact op om de details van uw project met onze specialisten te bespreken.

Het design van een printplaat

De specialisten van El-Contronic maken een elektronica ontwerp in de vorm van een printplaat. Dit product, ook wel bekend onder de Engelse naam printed circuit board (PCB) wordt in elektronica gebruikt voor het monteren van componenten. Omdat de werking van de componenten voor elk project anders zijn, moet er ook telkens een nieuw design gemaakt worden. Hierin is El-Contronic gespecialiseerd!

Elektronica ontwerp van hoge kwaliteit

Wij kunnen u voorzien van een hoogwaardig elektronica ontwerp dat aan uw specificaties voldoet. Met ruim 40 jaar ervaring hebben we immers veel kennis opgedaan over de verschillende technieken. Wij maken een elektronica ontwerp voor elk type printplaat, ongeacht of het gaat om een enkelzijdige printplaat of een complexe multilayer print of flex-rigid print. Differential Pairs, Controlled Impedence en Matched Length technieken zijn ook geen probleem voor onze specialisten. Welke techniek is het meest geschikt voor uw project? Neem contact op om de details te bespreken.

Wat doet El-Contronic nog meer?

Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht voor het elektronica ontwerp. Wij gaan voor u aan de slag met het gehele proces, van ontwerp tot uiteindelijke levering. Zo kunnen we kwaliteit garanderen. We nemen u ondertussen heel veel werk uit handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Natuurlijk het elektronica ontwerp. Onze ontwerper gaat samen met uw engineer aan het werk om een design te maken dat aan al uw specificaties voldoet.
  • Wanneer u de gegevens aanlevert, controleren we deze op volledigheid, en of het ook daadwerkelijk mogelijk is om het PCB op deze manier te produceren.
  • We nemen contact op met de meeste geschikte leveranciers voor het maken van de onderdelen. Hierbij maken we altijd gebruik van ons wereldwijde netwerk.
  • We regelen de assemblage van de ontvangen onderdelen.
  • Het uiteindelijke product wordt goed gecontroleerd. Zo kunnen we garanderen dat het aan de IPC-normen voldoet.

Wat mogen we voor u betekenen?

Wanneer u een elektronica ontwerp wilt laten maken, neemt u dus contact op met de experts van El-Contronic. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Vul hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 030-2291504 of stuur een mail naar elsales@el-contronic.nl. Bij El-Contronic B.V. kunt u in ieder geval terecht voor elektronica ontwerp van hoge kwaliteit!

    Contactformulier


    Translate ยป